Председателят на ЕП Антонио Таяни отново в София за официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС
Начало Новини Председателят на ЕП Антонио Таяни отново в София за официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС
Facebook Споделяне
Share on facebook

Председателят на ЕП Антонио Таяни отново в София за официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС

Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни ще посети София, за да участва в официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС заедно с председателя на Европейския съвет Доналд Туск и председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Събитието ще се проведе в Народния театър „Иван Вазов“ на 11 януари от 19:30 часа.

Преди посещението председателят на ЕП Таяни заяви: „Председателството на България идва във важен момент, когато нашият Съюз трябва да удовлетвори очакванията на гражданите във връзка с основни проблеми като миграция, сигурност и създаване на работни места за младите хора.

Убеден съм, че България ще поеме отговорността и ще работи усилено над тези проблеми в тясно партньорство с Европейския парламент“.

Председателят Таяни ще бъде посрещнат от президента на България Румен Радев и премиера Бойко Борисов и ще произнесе реч по време на церемонията по откриването.

Натиснете тук, за да гледате речта на живо и тук за аудиовизуалното отразяване на церемонията по откриване на председателството.

Източник: Европейски парламент

 
Търси в сайта

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес265
mod_vvisit_counterВчера550
mod_vvisit_counterТази седмица3883
mod_vvisit_counterМиналата седмица4487
mod_vvisit_counterТози месец18742
mod_vvisit_counterМиналият месец30503
mod_vvisit_counterОбщо666843

Your IP: 54.80.189.255
bestkinky.com hard-extreme.com