Авторитетното издание Toute l'Europe нареди българския еврокомисар Мария Габриел сред 10-те най-влиятелни европейки
Начало Новини Авторитетното издание Toute l'Europe нареди българския еврокомисар Мария Габриел сред 10-те най-влиятелни европейки
Facebook Споделяне
Share on facebook

Авторитетното издание Toute l'Europe нареди българския еврокомисар Мария Габриел сред 10-те най-влиятелни европейки

София, 9 март 2018 г.

Авторитетното електронно издание Toute l'Europe, отразяващо функционирането на ЕС и актуални теми от европейския дневен ред, публикува портрети на жени, които определя като най-влиятелните в Европа, чиято работа си струва да бъде следена през 2018 г. Българският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел намира своето място в челната петица сред жени, изявени партийни лидери, министър-председатели, депутати и комисари. Изданието отбелязва, че техните решения могат да променят значително посоката на европейската политика в следващите няколко месеца.

Българският еврокомисар е определена като "диригент на цифровия единен пазар". Правейки преглед на кариерата й като успешен евродепутат в два последователни мандата и сега като еврокомисар, Toute l'Europe посочва, че тя е заела комисарския пост в ключов момент. Европейската комисия си е поставила 2018-та година като крайна цел за финализиране на преговорите по законодателните предложения в обхвата на цифровия единен пазар, но в  същото време много от предложенията са на ранен преговорен етап. Изданието посочва още, че сред направените от българския еврокомисар ключови предложения са тези, свързани с реформата на авторското право, засилването на законодателството относно неприкосновеността на личния живот онлайн, както и регулирането на уеб гигантите.

Пълният текст на публикацията можете да намерите тук:

https://www.touteleurope.eu/actualite/les-dix-europeennes-a-suivre-en-2018.html

 

Източник: Европейската комисия

 

 
Търси в сайта

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес268
mod_vvisit_counterВчера550
mod_vvisit_counterТази седмица3886
mod_vvisit_counterМиналата седмица4487
mod_vvisit_counterТози месец18745
mod_vvisit_counterМиналият месец30503
mod_vvisit_counterОбщо666846

Your IP: 54.80.189.255
bestkinky.com hard-extreme.com